GEESTELIJK BEGELEIDERS LIEGE / LUIK


NAAM PLAATS E-MAIL INFO
Claudia Theinert Maastricht (NL) c.theinert@levensmozaiek.nl meer info
       
       
       
       


DETAIL-INFORMATIE:


Claudia Theinert
ADRES -
POSTCODE -
PLAATS Maastricht
TELEFOON 06-15161983
E-MAIL c.theinert@levensmozaiek.nl
WEBSITE www.levensmozaiek.nl

INFORMATIE:
Het leven is het kostbaarste dat ons gegeven is. Het is kwetsbaar en broos, maar tegelijkertijd schuilt er een kracht in ons die alles overstijgt en die het onmogelijke vaak toch mogelijk maakt. Hoe de omstandigheden van ons leven ook waren of zijn: voor ieder van ons is er een weg tot bevrijd en bezield leven.

In mij leeft een diepe passie voor het leven. Ze is gegroeid door de jaren heen, in het bijzonder tijdens de moeilijke periodes in mijn leven. Ik heb ervaren, dat er een kracht is die geneest. Dat genezen gebeurt niet van vandaag op morgen. Het is een proces dat tijd vraagt. Maar gaandeweg heb ik ervaren dat het leven mij tegemoet komt en mij aanreikt wat ik nodig heb.

Dat vraagt van mij dat ik voor die kracht open sta. Dat ik tijd neem om stil te staan, om te zien wat is, om te luisteren naar de vele ‘stemmen’ die dagelijks op me afkomen en daarin die stem te onderscheiden die me de weg tot leven wil wijzen, de bron van waaruit ik leef.
Vele jaren dacht ik, dat ik perfect en sterk moest zijn om geaccepteerd en/of bemind te worden.
Geleidelijk aan ontdekte ik echter dat de essentie van mijn (christelijk) geloof hierin ligt: je hoeft juist niet perfect te zijn. Je mag gewoon mens zijn, in alle kwetsbaarheid. Hierin gebeurt menswording.

lees meer...

Talen: Nederlands, Duits, Engels

naar boven