GEESTELIJK BEGELEIDERS ZEELAND


NAAM PLAATS E-MAIL INFO
Jacoline de Koe Goes jdekoe@zeelandnet.nl meer info
Kees van der Ham Roosendaal cvanderham@home.nl meer info
       
       
       
       


DETAIL-INFORMATIE:


Jacoline de Koe
NAAM: Jacoline de Koe
ADRES: Korenbloemstraat 28
POSTCODE: 4461 ZJ
PLAATS: Goes
TELEFOON: 0113 854873
EMAIL: jdekoe@zeelandnet.nl
WEBSITE:
INFORMATIE:
In september 2006 ben ik afgestudeerd als geestelijk begeleider na een driejarige opleiding aan Hydepark, in samenwerking met het Titus Brandsma Instituut. Geestelijke begeleiding heeft voor mij een plaats in mijn werken als predikant en pastor in de Protestante Kerk, evenals daarbuiten in een kleine eigen praktijk. In mijn eigen praktijk richt ik me op mensen die op zoek zijn naar begeleiding op hun geestelijke weg. Geloof en leven zijn m.i. nauw verweven. Het gaat dus altijd ook om de geestelijke weg in relatie tot en als onderdeel van het 'dagdagelijkse' leven. Aan de begeleiding gaat een kennismakingsgesprek vooraf, waarin degene die begeleiding zoekt tot helderheid kan komen over wat er in de begeleiding geboden wordt. Het kennismakingsgesprek is gratis, aan verdere begeleiding zijn kosten verbonden, die in het kennismakingsgesprek nader aan de orde komen.
ruimte voor foto
naar boven   
Kees van der Ham
NAAM: Kees van der Ham
ADRES: Van de Woestijnelaan 31
POSTCODE: 4707 LW
PLAATS: Roosendaal
TELEFOON: 0165 - 532561
EMAIL: cvanderham@home.nl
WEBSITE: www.levens-wijzer.nl
INFORMATIE:

Vertel eens. Zo wil ik graag met mensen in gesprek gaan. Ons leven is een verhaal. In eerste instantie zijn wij geneigd om van alles wat ons overkomt een sluitend verhaal te maken. Zo proberen we grip te krijgen op de dingen. Vroeg of laat zal dit ons gaan benauwen. In de geestelijke begeleiding word je uitgenodigd om anders naar je eigen verhaal te gaan kijken. Dit is een weg van ontdekken wie je ten diepste bent. Uiteindelijk gaat het erom God te leren zien in alle aspecten van je leven.
Laten we samen luisteren naar sprekende verhalen. Ook op deze manier wil ik graag met mensen in gesprek gaan. We kunnen het hebben over verhalen uit de Bijbel maar ook over andere teksten. Zelf word ik bijzonder getroffen door het levensverhaal van Franciscus van Assisi. Geestelijke begeleiding nodigt uit om te gaan kijken naar wat je raakt in deze verhalen en wat dit je te zeggen heeft. Zo kunnen zij je inspireren bij je eigen zoektocht naar God.

Vanuit deze twee invalshoeken geef ik individuele begeleiding en verzorg ik groepsbijeenkomsten.

Ik heb altijd in de gezondheidszorg gewerkt, en wel op het gebied van personeel en organisatie. Op een gegeven moment ben ik me gaan toeleggen op het begeleiden van medewerkers. Tegelijkertijd nam mijn belangstelling voor spiritualiteit toe. Daarom ben ik de opleiding geestelijke begeleiding gaan volgen. Op dit moment werk ik zelfstandig als geestelijk begeleider. Naast individuele en groepsbegeleiding geef ik ook leerbegeleiding en supervisie. Tevens ben ik actief binnen de franciscaanse beweging. Verder ben ik getrouwd, vader van twee dochters en inmiddels ook grootvader.

Heb je belangstelling, neem dan gerust contact op voor een nadere kennismaking.

naar boven   
Naam
Verdere gegevensruimte voor foto
naar boven   
Naam
Verdere gegevensruimte voor foto
naar boven   
Naam
Verdere gegevensruimte voor foto
naar boven   
Naam
Verdere gegevensruimte voor foto
naar boven